Σταθμοί φόρτισης με την Blink Charging Hellas

Η Ισχύς Ενεργειακές Λύσεις σε συνεργασία με την  Blink Charging Hellas  στα πλαίσια ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα , αναλαμβάνει τη μελέτη και την εγκατάσταση μέρους των φορτιστών της .

Τον περασμένο Μάιο, η Blink, ανακοίνωσε την είσοδό της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης  με αφετηρία την Ελλάδα , εξασφαλίζοντας διείσδυση στις ευρωπαϊκές αγορές ακριβώς τη στιγμή που αναπτύσσεται ταχύτατα η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων. Η Blink Charging Hellas επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργία εθνικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει και αναπτύσσει το δίκτυο φορτιστών της ανά την Ελλάδα σε καίρια σημεία  εκ των οποίων ανέλαβε και εγκατέστησε η Ισχύς Ενεργειακές Λύσεις όπως : στο πάρκο ”Αντώνης Τρίτσης” , στο νέο σταθμό του Μετρό στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό , στο Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. Αutovision Κορίνθου, στο ξενοδοχείο Βarcelo Hydra Beach Resort στη Θερμησία – Ερμιόνης  κ.α.

Φωτισμός στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Η Ισχύς Ενεργειακές Λύσεις , στα πλαίσια ανακαίνισης της εξωτερικής όψης του κτιρίου της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά ,  ανέλαβε και υλοποίησε την αντικατάσταση του εξωτερικού φωτισμού .  Οι εργασίες περιελάμβαναν, αποξήλωση ολόκληρης της εξωτερικής εγκατάσταση και πραγματοποίηση της εκ νέου , επιτυγχάνοντας αναβάθμιση της υφιστάμενης και στεγανοποίηση της  έναντι των εξωτερικών επιδράσεων . Έγινε συνολικά εγκατάσταση 335 φωτιστικών led τύπου wall washer θερμού φωτισμού (3.000Κ) με γωνιά δέσμης 10 μοιρών, αναδεικνύοντας πλήρως την αρχιτεκτονική του κτιρίου . 

Ανάδοχος έργου : Πάκτωση Τεχνική

Σταθμός φόρτισης αυτοκινήτου

Η Ισχύς Ενεργειακές Λύσεις , μελέτησε και υλοποίησε την εγκατάσταση σταθμού φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου . Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο εμπορικό κέντρο City Plaza για λογαριασμό και ιδία χρήση της τεχνικής εταιρίας Whitestone S.A. . Η εγκατάσταση αφορούσε το φορτιστή ενός αυτοκινήτου με πρόβλεψη και για 2ο φορτιστή μελλοντικά .

BALANZE Pilates στο Ν.Ψυχικό

Η εταιρία  Ισχύς Ενεργειακές Λύσεις , μελέτησε και υλοποίησε την ηλεκτρική εγκατάσταση ενός νέου χώρο άθλησης στο Ν.Ψυχικο , το ”ΒΑLΑΝΖΕ PILATES” . Η εγκατάσταση περιελάμβανε γραμμές φωτισμού , πριζών , κλιματισμού , εξαερισμού , φωτισμού ασφαλείας , δικτύου data/voice , συναγερμού και καμερών . Ο χώρος είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις στο κομμάτι του φωτισμού . Συνδυάστηκε εξοικονόμηση ενέργειας με led φωτισμό  , dimming σε όλους τους χώρους διδασκαλίας και άθλησης με την τεχνική DALI και ανιχνευτές κίνησης για το άσκοπο άναμμα του φωτισμού σε χώρους με ολιγόλεπτη παρουσία ατόμων . Για περισσότερες φωτογραφίες  ακολουθήστε το σύνδεσμο : https://www.facebook.com/ISXIS.GR/

Συντήρηση φωτισμού σε κτίρια του ΕΟΠΥΥ

Η εταιρία Κυριαζόπουλος Δ. – Ισχύς Ενεργειακές Λύσεις , έπειτα από συμμετοχή σε διαγωνισμό του ΕΟΠΥΥ κηρύχτηκε ανάδοχος για το έργο ”προμήθεια και εγκατάσταση υλικών – εξαρτημάτων φωτισμού” . Το έργο που υλοποιήθηκε αφορούσε τη συντήρηση και επισκευή φωτιστικών σωμάτων στο κτίριο της περιφερειακής διεύθυνσης νότιας Αθήνας και στο κτίριο παροχής φαρμάκων .

Έργα αναβάθμισης στο 9ο και 26ο Δημοτικό σχολείο Πειραιά

Η εταιρία Κυριαζόπουλος Δ. – Ισχύς Ενεργειακές Λύσεις συμμετείχε ως υπεργολάβος στα έργα αναβάθμισης των σχολικών υποδομών του δήμου Πειραιά που υλοποιήθηκαν κατά τους θερινούς μήνες
Πραγματοποιήθηκαν βελτιώσεις και ανακαινίσεις στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις των χώρων υγιεινής του 9ου και 26ου Δημοτικού σχολείου Πειραιά . Συγκεκριμένα αντικαταστάθηκαν όλα τα φωτιστικά σώματα , τοποθετήθηκαν λαμπτήρες led , αντικαταστάθηκαν οι εξωτερικές ηλεκτρικές σωληνώσεις και καλωδιώσεις . Τοποθετήθηκε νέο διακοπτικό υλικό και φωτιστικά ασφαλείας .

Ανάδοχος : Σχετάκης Σταύρος

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Καλοκαιρινές διακοπές

Κλειστά από τις 6/8 έως και τις 26/8 λόγω καλοκαιρινών διακοπών .

Η επιχείρηση Κυριαζόπουλος Δημοσθένης – Ισχύς Ενεργειακές Λύσεις και η εταιρία Γ. & Δ. Κυριαζοπουλος Ι.Κ.Ε. – ISXIS P.C. σας ευχονται καλό καλοκαίρι !!!

Φωτισμός led ψυκτικού θαλάμου

Εγκατάσταση σε ψυκτικό θάλαμο κρασιών

H Ισχύς Ενεργειακές Λύσεις – Κυριαζόπουλος Δημοσθένης ανέλαβε και ολοκλήρωσε ηλεκτρολογικές εργασίες στην κάβα ”Οινόσημο” Καλογεράς Δ. Μον. ΕΠΕ .

Το αντικείμενο των εργασιών αφορούσε την τροφοδότηση ψυκτικού θαλάμου συντήρησης κρασιών . Οι εργασίες περιελάμβαναν την τροποποίηση της υφιστάμενης εγκατάστασης φωτισμού , πριζών και καμερών  για τη δημιουργία χώρου εγκατάστασης του θαλάμου . Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ηλεκτροδότηση των μηχανημάτων ψύξης , του φωτισμού του με λαμπτήρες led και κύκλωμα αυτοματισμού για τη μεγίστη επίτευξη εξοικονόμησης ενέργειας . Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια της εγκατάστασης τοποθετώντας αντιηλεκτροπληξιακό διακόπτη τύπου F . Το κριτήριο επιλογής του συγκεκριμένου αντιηλεκτροπληξιακού διακόπτη ήταν α)το μεταλλικό υλικό κατασκευής του  ψυκτικού θαλάμου β)  η παραγωγή υψίσυχνων ρευμάτων που παράγουν τα μηχανήματα ψύξης τύπου inverter και οι λαμπτήρες led . Σε συνδυασμό με τη πολύ χαμηλή αντίσταση γείωσης 2Οhm < και τις ισοδυναμικές συνδέσεις που πραγματοποιήθηκαν , επιτεύχθηκε η μέγιστη ασφάλεια της εγκατάστασης .

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Έκλεισε και η Αττική στο εξοικονομώ ΙΙ

Δεσμεύτηκε το σύνολο των διαθέσιμων πόρων του προγράμματος “εξοικονόμηση κατ οίκον II” για την Αττική, σύμφωνα με το ΥΠΕΝ.

Όπως αναφέρει το ΥΠΕΝ, στην Περιφέρεια Αττικής 7.729 νοικοκυριά έχουν ολοκληρώσει την υποβολή αίτησης και 4.855 ενδιαφερόμενοι έχουν εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχουν υποβληθεί 342 αιτήσεις και 311 ενδιαφερόμενοι έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα και καταχωρούν στοιχεία.

Καθώς στην Αττική οι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα (συνολικά 12.584 πολίτες) επαρκούν ώστε να απορροφηθεί το σύνολο των πόρων προς διάθεση (μετά και την απόφαση για διπλασιασμό του αρχικού προϋπολογισμού), πλέον απενεργοποιείται η δυνατότητα νέων εγγραφών. Όσοι έχουν ήδη εγγραφεί θα έχουν τη δυνατότητα αύριο, Τετάρτη 4 Απριλίου, 8:00-20:00, να επεξεργαστούν και να υποβάλλουν οριστικά τις αιτήσεις τους. Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα διατηρηθεί η δυνατότητα νέων εγγραφών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Στην αντίστοιχη ενημέρωση που αναρτήθηκε στην εφαρμογή, αναφέρονται τα εξής:

Από τη Δευτέρα 2/4/2018 απενεργοποιείται η πρόσβαση των μέχρι σήμερα εγγεγραμμένων και ενεργοποιείται η δυνατότητα εγγραφής για τις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου.

Σας ενημερώνουμε ότι στην Περιφέρεια Αττικής έχει δεσμευτεί το σύνολο των διαθέσιμων πόρων του Προγράμματος. Για την περιφέρεια αυτή θα υπάρχει η δυνατότητα για επεξεργασία υπαρχουσών αιτήσεων αύριο και από την Τρίτη, 10/4. Επίσης, θα διατηρηθεί η δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων και επεξεργασίας για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέχρι την δέσμευση των διαθέσιμων πόρων, καθημερινά 8:00 με 20:00

Επίσης τη Τρίτη 10/4 θα διατηρηθεί η δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων και επεξεργασίας για τις Περιφέρειες Κρήτης, Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων μέχρι την δέσμευση των διαθέσιμων πόρων και θα υπάρχει η δυνατότητα για επεξεργασία υπαρχουσών αιτήσεων στις υπόλοιπες περιφέρειες, καθημερινά 8:00 με 20:00.

Τέλος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα είναι προσβάσιμη από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

πηγή: B2Green

i cake you

Μπισκοτάδικο I Cake You

Η εταιρία Ισχύς Ενεργειακές Λύσεις – Κυριαζόπουλος Δημοσθένης  υλοποίησε την  ηλεκτρική εγκατάσταση στο πρώτο μπισκοτάδικο της Αθήνας  . Το  μπισκοτάδικο  ΄΄ I Cake You ΄΄ . Με άρτια συνεργασία  με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης , Αποστόλη και Πέτρο Μπόγρη , φέραμε σε πέρας όλες τις επιθυμίες τους . Οι δυσκολίες που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του έργου παρακάμφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό και οικονομικότερο τρόπο .  Το μεγαλύτερο μέρος της εγκατάστασης υλοποιήθηκε από το υπόγειο του καταστήματος . Με αυτόν τον τρόπο επιτεύχθηκε η πλήρη απόκρυψη των καλωδιώσεων από τους κυρίως χώρους . Η εγκατάσταση περιελάμβανε , γραμμές φωτισμού , φωτισμού ασφαλείας , πριζών , συσκευών , κλιματισμού , βελτίωση της γείωσης , αντικατάσταση του πίνακα διανομής , ήχου και τηλεφωνικών γραμμών . Η υλοποίηση του πρώτου μπισκοτάδικου της Αθήνας ΄΄I Cake You΄΄ ,  μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους που και εμείς συμβάλαμε στο ονείρο του Αποστόλη και του Πέτρου !

 

.